Afnemers

Meer dan honderd verschillende producten vinden jaarlijks hun weg richting onze gevarieerde groep afnemers. Maar wie kiezen er zoal voor de producten van Nautilus Organic en in welke sectoren bevinden deze afnemers zich? Wij geven u graag alvast een indruk.

Dankzij de toenemende vraag naar bio(dynamische) groenten en fruit hebben we een brede klantenkring opgebouwd in zowel binnen- als buitenland. Onder onze afnemers bevinden zich groothandels, natuurvoedingswinkels, supermarkten, verwerkende industriële bedrijven en cateraars.

Bekende namen die voor onze producten kiezen zijn onder andere:

EostaLehmann NaturUdeaBio WorldTop FreshGreen OrganicsBiotropicBakker BarendrechtBiovibeEstafette-Odin, Biofreshi

Dit is slechts een kleine selectie, want onze coöperatie heeft ruim 250 grote en kleine betrokken afnemers. Dat betekent dat we voor veel bedrijven een interessante leverancier zijn. Maar wat zijn precies de voordelen van inkopen bij Nautilus Organic?

Ontdek onze voordelen!

Door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, kunnen wij de meeste producten het grootste deel van het jaar leveren. En dat tegen een marktconforme prijs Wij hebben niet alleen een ruim aanbod, maar vinden het uiterlijk en de kwaliteit van de producten minstens zo belangrijk. Daardoor bent u altijd verzekerd van een uitzonderlijke kwaliteit. Kiest u voor het bio(dynamische) groente en fruit van ons, dan garanderen wij:

√   uitgebreid assortiment
√   uitstekende kwaliteit
√   efficiënte logistiek

Bovendien vindt u in ons een professionele partner met vele jaren ervaring als leverancier in de bio(dynamische) groente- en fruitsector. Zo profiteert u van een deskundige afwikkeling, snelle levertijden en strenge kwaliteitscontroles. En als u vragen heeft, kunt u altijd bij een van onze medewerkers terecht.

Overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op om kennis te maken!

>> Neem contact op