100% biologisch groenten en fruit telen

Nautilus Organic is een vooraanstaande biologische akker-, fruit- en tuinbouwcoöperatie met leden in heel Nederland. Al sinds de oprichting in 1987 telen onze leden 100% biologisch of biologisch-dynamisch groenten en fruit. Als coöperatie hebben we oog voor een duurzame ontwikkeling van de agrarische sector. Als verkooporganisatie is Nautilus Organic de schakel tussen optimale afzet voor haar leden en de wens van de klant.

Met trots 100% biologisch telen

Wij zijn met trots de enige 100% biologische telerscoöperatie van Nederland. Al onze leden werken met passie en enthousiasme aan een gezond product én een gezonde leefomgeving. Daarbij is een gezonde bodem een essentieel uitgangspunt. We zijn trots op onze leden, want er komt heel wat kijken bij het telen van kwalitatief hoogwaardige biologische (en biodynamische) producten. Vergaande kennis over bodem, gewas, zaaien en oogsten bijvoorbeeld. En passie, geduld en liefde voor het product.

Volledig aanbod van biologisch groenten en fruit

Samen leveren onze leden een zeer volledig aanbod van biologisch en biodynamisch groenten en fruit -van appels tot tomaten en van paprika tot kolen- dat maakt ons een interessante handelspartner. We hebben dan ook ruim 250 actieve klanten in binnen- en buitenland. Van onze producten blijft 25% in Nederland. De overige 75% gaat naar onder meer Duitsland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Italië en de USA.

Biologisch groenten en fruit Nederland

Verkoop door Nautilus Organic en levering af erf

De coöperatie verzorgt de verkoop voor haar leden. Ook de facturering loopt via Nautilus Organic. De producten worden echter direct bij de leden besteld. Daarbij worden afspraken gemaakt over verpakking, maatsortering, leverdatum en transport.