De medewerkers

 

Back Office
Jessica Groot
Jan de Boer
Coert Lamers

 

 

 

 

 

Margreet Timmermans
Yvonne Witpaard
Bettie van der Vegt

 

 

 

 

 

 

Vanuit het kantoor vindt de verkoop van ons biologische groenten en fruit, de programmacoördinatie en kwaliteitscontrole plaats. Ook is dit de plek waar marktinformatie en -kennis gebundeld worden om op die manier in te kunnen spelen op de markt en ‘cross selling’ te realiseren voor de leden. De medewerkers op kantoor hebben een coördinerende functie.

TOON neemt administratie uit handen

Ook hebben wij TOON. TOON is onze steun en toeverlaat voor administratieve handelingen. Het is ons unieke op maat gemaakte digitale systeem dat zoveel mogelijk administratie uit handen van de leden neemt. En heel belangrijk: met de gegevens uit TOON maken we analyses, evalueren we de resultaten en maken we plannen voor het nieuwe jaar. Het systeem is belangrijk, maar de mensen erachter natuurlijk ook. Medewerkers werken dagelijks hard aan zaken als debiteurenbeheer en aan de ondersteuning van onze leden.

We staan graag naast de teler

Samenwerking staat of valt bij een goede onderlinge communicatie. Tussen de leden onderling, maar zeker ook met de medewerkers op kantoor. We staan graag naast de teler. We zijn benieuwd naar wat u beweegt, motiveert en dwarszit. Ook denken we mee bij het maken van teeltplannen en strategische keuzes.

Persoonlijk kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon. We maken graag tijd, zodat wij u en uw bedrijf leren kennen en u ons.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0321) 328 040 of door een mail te sturen naar sales@nautilusorganic.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.