Kassen van Groenland Organics verkocht

De twee kassen van onze glasteler Ron van Dijk van Groenland Organics zijn beiden recent verkocht aan respectievelijk een gangbare aardbeienteler en een kersenteler. Een bericht met een lach en een traan, want wat zijn er veel prachtige biodynamische groenten geteeld in deze kassen.

Nautilus is Ron veel dank verschuldigd voor de vele jaren van lidmaatschap en vooral ook betrokkenheid bij onze coöperatie. Ron heeft altijd een zeer coöperatieve instelling getoond en speelde een centrale rol in de glastelersgroep van Nautilus Organic. Met zijn bedrijf is hij meer dan 25 jaar lid geweest en is vele jaren actief geweest in zowel het bestuur als de Raad van Commissarissen van onze telerscoöperatie.

Inmiddels al een aantal jaren geleden maakten Ron en zijn vrouw hun droom bekend om naar Italië te verhuizen. Ze hebben de tijd genomen om daar goed vorm aan te geven en het mooie bedrijf hier naar wens af te sluiten. Met de verkoop van de kassen van Groenland Organics komt er nu dus ruimte om van hun droom werkelijkheid te maken. Dat is fantastisch nieuws en we wensen Ron en zijn vrouw Lenka dan ook een prachtige toekomst in Italië.

Onze accountmanager gaat op korte termijn met betrokkenen in gesprek om de producten van Groenland Organics opnieuw in te delen met de andere Nautilus-glastelers.