Lid worden?

We kunnen natuurlijk niet voor u spreken. Voor iedereen zijn de voordelen weer anders. Daarom een top 5. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

TOP 5

1 Wij staan samen sterk in een coöperatie zonder winstoogmerk
2 Onafhankelijke verkoop- en marketingorganisatie
3 Samen gaan we voor optimale afzet voor u en invulling van de wens van de klant
4 We nemen uw facturering en debiteurenbeheer uit handen
5 U heeft een professionele partner bij het bepalen van uw strategie en teeltplannen

Maar er is meer:
Wij weten glashelder wat er door de klant voor ons product betaald wordt en waar het naartoe gaat. We hebben een uniek, op maat gemaakt, efficiënt administratief systeem. Ook zorgen we voor inkoopvoordeel, wisselen we kennis en informatie uit, ondersteunen we bij kwaliteitskeuringen en certificeringen en kunnen we u eventueel begeleiden bij omschakeling naar een biologisch bedrijf.

Meer over onze biologische coöperatie, onze mogelijkheden en haar leden leest u op deze pagina.

FOCUS OP SCHERP TARIEF

De hoogte van de bijdrage voor het lidmaatschap wordt vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van onze coöperatie. Daarbij ligt de focus vanzelfsprekend op een scherp tarief, want: de coöperatie is er voor en door de leden.

LID WORDEN?

Als u interesse heeft om lid te worden, gaan wij graag met u in gesprek. Zo leert u ons goed kennen en wij u en uw bedrijf. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een afspraak verzoek. U kunt mailen naar: sales@nautilusorganic.nl of tijdens kantooruren bellen naar (0321) 328 040. Ook kunt u ons contactformulier invullen.