Lid worden?

Nautilus Organic is dé coöperatie  voor bio(dynamische)telers. Als coöperatie zonder winstoogmerk bieden we ondersteuning op tál van gebieden zoals: verkoop, marketing of facturering en debiteurenbeheer.

Wat zijn de voordelen voor u ?

Een lidmaatschap van onze coöperatie biedt een flink aantal voordelen. We sommen de belangrijkste graag voor u op:

    Samen sterk in een coöperatie zonder winstoogmerk
    Ondersteuning op het gebied van verkoop- en marketing
    Geen zorgen over facturering en debiteurenbeheer
    Hulp bij het bepalen van uw strategie en teeltplannen

Maar er zijn nog veel meer voordelen. Wij weten namelijk glashelder wat de afnemer voor uw product betaalt en waar het naartoe gaat wat uw marktpositie sterk verbeterd. Bovendien profiteert u van een uniek, op maat gemaakt, efficiënt administratief systeem. Ook bieden we inkoopvoordeel, wisselen we kennis en informatie uit, ondersteunen we bij kwaliteitskeuringen en certificeringen en kunnen we u begeleiden bij de omschakeling naar een biologisch bedrijf. Ons doel? Een optimale afzet voor u realiseren én de wens van de klant vervullen.

Grote voordelen, lage kosten

De hoogte van de bijdrage voor het lidmaatschap wordt jaarlijks vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van onze coöperatie. Daarbij ligt de focus als vanzelfsprekend op een scherp tarief, want: de coöperatie is er voor en door de leden. Zo profiteert u van grote voordelen, tegen lage kosten.

LID WORDEN?

Bent u enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek, zodat we elkaar alvast beter kunnen leren kennen. Stuur een mail naar sales@nautilusorganic.nl of bel tijdens de kantooruren met (0321) 328 040. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen.