Aangenaam, wij zijn uw trotse leverancier van bio(dynamische) groente en fruit!

Uw biologische of biodynamische groente en fruit rechtstreeks bij de telers inkopen, maar tegelijkertijd profiteren van één aanspreekpunt? Dan kiest u voor Nautilus Organic. Bij ons vindt u een veelzijdig assortiment 100% bio(dynamische) producten,  stuk voor stuk afkomstig van telers uit onze coöperatie. 

Onze teeltbedrijven bevinden zich in heel Nederland en beslaan samen een significant deel van de Nederlandse biologische en biodynamische productie van groenten en fruit. Op de pagina ‘Maak kennis met onze telers’ vindt u meer informatie over onze teeltbedrijven.

Onder ons bevinden zich:

  • Glasgroentetelers
  • Hard- en zachtfruittelers
  • Akkerbouwers
  • Vollegrondsgroentetelers

Onze telers streven naar producten van hoge kwaliteit, maximale versheid en goede afzet. Binnen onze coöperatie zonder winstoogmerk worden zij ondersteund op het gebied van verkoop, marketing en administratie. Kiest u voor ons? Dan bent u dus verzekerd van pure, betaalbare oer-Hollandse producten, rechtstreeks van de teler. Benieuwd welke groenten en fruit wij zoal te bieden hebben? Neem dan nu contact op met onze medewerkers!

Bio(dynamische) coöperatie

De voordelen van een coöperatie zijn niet alleen merkbaar voor onze telers, maar ook voor u. Als afnemer bent u namelijk verzekerd van één overkoepelend aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen. Bovendien profiteert u van inkoopvoordeel en bent u verzekerd van 100% bio(dynamische) producten die voldoen aan alle kwaliteitskeuringen en certificeringen.

Laat u overtuigen!

Kiest u ook voor 100% bio(dynamische) producten, rechtstreeks van de teler? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon. We maken graag tijd voor u, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0321) 328 040 of door een mail te sturen naar sales@nautilusorganic.nl.