Onze leden: trotse producenten van biologisch groenten en fruit in Nederland

Onze biotelers bevinden zich in heel Nederland en beslaan samen een significant deel van de Nederlandse biologische (dynamische) productie van groenten en fruit. Stuk voor stuk zijn het trotse producenten van oer-Hollands biologisch groenten en fruit. Wilt u weten waar zij zich bevinden, dan vindt u hier een kaart van Nederland met een overzicht. Op de pagina ‘Onze leden in een overzicht’ vindt u per lid meer informatie over de verschillende bedrijven.

Onder hen bevinden zich:

  • Glasgroentetelers
  • Hard- en zachtfruittelers
  • Akkerbouwers
  • Vollegrondsgroentetelers

Onze Nederlandse biotelers van groenten en fruit

Onze leden streven stuk voor stuk naar producten van hoge kwaliteit, maximale versheid en goede afzet. De betrokkenheid bij de coöperatie speelt daarbij een belangrijke rol. Enkele leden vertellen op deze website alvast waarom zij lid zijn. Ze vinden bijvoorbeeld dat ze samen sterker in de markt staan. In Nederland, maar zeker ook in het buitenland. En dat ze veel minder werk hebben aan de administratie, omdat de facturering en het debiteurenbeheer uit handen wordt genomen door Nautilus Organic. En Nautilus Organic is een GMO erkende coöperatie, wat het mogelijk maakt om gebruik te maken van Europese subsidies. Voor omschakelaars is het prettig om door de cooperatie en mede-leden wegwijs gemaakt te worden in de wereld van de biologische teelt en -afzet. Ook is er inkoopvoordeel en ondersteunt de coöperatie uiteraard bij kwaliteitskeuringen en certificeringen.

Wilt u graag contact met of informatie over andere leden? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

We staan graag naast de teler

Samenwerking staat of valt bij een goede onderlinge communicatie. Tussen de leden onderling, maar zeker ook met de medewerkers op kantoor. We staan graag naast u. We zijn benieuwd naar wat u beweegt, motiveert en dwarszit. Ook denken we mee bij het maken van teeltplannen en strategische keuzes.

Persoonlijk

Over één ding kunnen we duidelijk zijn; meer leden betekent meer afzet. Nieuwe Nederlandse biotelers zijn dan ook van harte welkom bij onze 100% biologische telersvereniging. En ook al willen we graag verder groeien, persoonlijk contact vinden we belangrijk.  Zowel bij u op het bedrijf, telefonisch, als via moderne communicatiemiddelen als WhatsApp.

De kracht van de coöperatie zit tenslotte in de leden

 

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon. We maken graag tijd, zodat wij u en uw bedrijf kunnen leren kennen en u ons.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0321) 328 040 of door een mail te sturen naar sales@nautilusorganic.nl.