Onderzoek ‘De verbinding tussen boer en consument is de weg naar succes’

Met enthousiasme  presenteerden vier gemotiveerde studenten van Aeres Hogeschool Dronten de resultaten van hun onderzoek naar de succes- en faalfactoren van korte ketens. Het onderzoek leverden een stevig strategisch rapport op, geschreven in opdracht van de gemeente Lelystad en Nautilus Organic, met als hoofdvraag “Hoe kunnen Nautilus Organic en Gemeente Lelystad kennis over succes- en faalfactoren van bestaande en voorgaande korte keten initiatieven in Nederland inzetten om een rendabel concept te laten verwezenlijken voor bedrijven en burgers in het Stadshart van Lelystad”

Alissa Breden, Lisa van der Velde, Joost Verduijn, Lotte Verduijn deden het onderzoek in het kader van hun minor Strategisch Ondernemerschap aan de Aeres Hogeschool.

Mocht u belangstelling hebben voor de resultaten van het onderzoek dan kunt u contact opnemen met Femke Meijer via tel. (0321) 328 040

Joost Verduyn, Alissa Breden, Walter Luitwieler, Femke Meijer, Lisa van der Velde, Lotte Verduijn en Henk Renting

Het strategisch rapport is mede tot stand gekomen door Walter Luitwieler (gemeente Lelystad), Femke Meijer (Nautilus Organic) en Ron Methorst, Jan van Beekhuizen en Henk Renting (allen Aeres Hogeschool)