Vacature Allround administrateur

Gezocht ter versterking van ons team:

Allround administrateur met coöperatieve instelling

Rechtstreeks aan de slag voor de teler?

Met trots is Nautilus Organic de enige 100% biologische coöperatie voor Nederlandse groente- en fruittelers van Nederland. In de coöperatie slaan de boeren, onze leden, de handen ineen om optimale afzet en een goede marktpositie te realiseren. Als verkoop- en marketingcoöperatie zijn we onafhankelijk, GMO erkend en hebben we geen winstoogmerk. Onze leden bevinden zich in heel Nederland, onder hen bevinden zich glasgroentetelers, fruittelers, akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers. Nautilus Organic heeft ruim 250 actieve klanten in binnen- en buitenland. In de onstuimig groeiende biologische markt heeft Nautilus Organic een sterke positie.

We zoeken ter versterking van ons team een

Allround financieel administrateur, 24 uur

Functie:

Als allround administrateur ben je de spil van ons kantoor. Jij zorgt voor een vlekkeloze verwerking van onze administratie, geeft gevraagd en ongevraagd advies en springt bij waar nodig. Je kennis, ervaring en persoonlijkheid maken dat je effectief en efficiënt structuur brengt en inzicht kunt verschaffen in onze administratie. Je bent in staat om begrotingen en jaarrekeningen (mede) op te stellen. Je werkt samen met een externe accountant voor jaarlijkse controle en levert salarismutaties aan voor verwerking extern. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor onze interne automatisering en vraagbaak voor telers op financieel en administratief gebied.

Profiel:

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkende, betrouwbare en gedreven Hbo’er met ervaring in een financiële administratieve positie. Je hebt kennis van Exact en kan goed omgaan met Excel rekenbladen. Omdat we een GMO erkende organisatie zijn en werken aan een operationeel plan vanaf 2023, is kennis van administratieve verplichtingen vanuit GMO een pre.

Aanbod:

We bieden een veelzijdige deeltijdfunctie binnen een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie. De standplaats is Emmeloord. Er heerst een prettige werksfeer, er is een no-nonsense cultuur en er zijn korte communicatielijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Sollicitatie:

Bel of mail gerust voor aanvullende informatie met Michael Mackaay, 06-28795592. Uiteraard zal er vertrouwelijk met je reactie omgegaan worden.

Belangstelling? Mail je brief met cv voor 8 januari 2022 naar MMackaay@Nautilusorganic.nl

Kijk voor meer informatie op: www.nautilusorganic.nl