Vacature Sales/productmanager biologisch fruit

Gezocht ter uitbreiding van ons team:
Sales/productmanager biologisch fruit

Rechtstreeks aan de slag voor de teler?
Met trots is Nautilus Organic de enige 100% biologische coöperatie voor Nederlandse groenten- en fruittelers van Nederland. In de coöperatie slaan de boeren, onze leden, de handen ineen om optimale afzet en een goede marktpositie te realiseren. Als verkoop- en marketingcoöperatie zijn we onafhankelijk en hebben we geen winstoogmerk. Onze leden bevinden zich in heel Nederland, onder hen bevinden zich glasgroentetelers, fruittelers, akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers. Nautilus Organic heeft ruim 250 actieve klanten in binnen- en buitenland. In de onstuimig toenemende biologische markt heeft Nautilus Organic een sterk groeiende positie.
We zoeken daarom ter uitbreiding van ons team een ambitieuze, pro-actieve, communicatief vaardige en commerciële:
sales- en productmanager biologisch fruit die de verbindende schakel is tussen de teler en de afnemer.

  

Functie:
Als sales- en productmanager van onze coöperatie help je onze fruittelers om hun ambities te verwezenlijken; nog beter en completer worden in het beste bio-fruit. Daarom sta je voortdurend in contact met zowel de telers als onze klanten. Je bent net zo ambitieus als wij en zorgt dat je weet wat er in Nederland en de EU gebeurt in de handel van biologisch fruit. Ook zorg je dat de producten volgens afgesproken condities aan de meest geschikte klant verkocht en geleverd worden. Samen met je collega’s zorg je voor adequate afhandeling van de bijbehorende logistieke en administratieve processen, waarbij je ondersteund wordt door onze backoffice. Daarnaast geef je ondersteuning aan marketingactiviteiten, waaronder de voorbereiding en deelname aan beurzen. Je onderhoudt (inter)nationale handelscontacten en zorgt voor groei van afzet van aangesloten telers en onze handelsactiviteiten. Je bent regelmatig onderweg en bezoekt telers. Daarnaast werk je op kantoor in Emmeloord en vanuit huis.

  

Profiel:
We zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste MBO/HBO’er met ruime kennis van de handel in (biologisch) fruit. Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en hebt kennis over fruit, teelt, rassen en kwaliteit. Je hebt hart voor biologisch product, beschikt over goede contactuele eigenschappen en je bent een echte verbinder. Iemand die de brug kan slaan tussen de belangen van de teler en de wensen van de klant. Je hebt een commerciële instelling en bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal.

Aanbod:
We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie. Er heerst een prettige werksfeer, er is een no-nonsense cultuur en er zijn korte communicatielijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Sollicitatie:
Bel of mail gerust voor aanvullende informatie met directeur Hein Wolff: 06-51534305. Uiteraard zal er vertrouwelijk met je reactie omgegaan worden.
Belangstelling? Wij kijken uit naar je brief en CV. Je kunt deze mailen naar hwolff@nautilusorganic.nl