We zoeken een nieuwe collega

Onze coöperatie groeit en daarom zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en commerciële sales- en productmanager biologische akkerbouw vers.

Als sales- en productmanager sta je voortdurend in contact met zowel de telers als onze klanten. Je zorgt dat de producten volgens afgesproken condities verkocht en geleverd worden. Samen met je collega’s zorg je voor adequate afhandeling van de bijbehorende logistieke en administratieve processen, waarbij je ondersteund wordt door onze backoffice. Daarnaast geef je ondersteuning aan marketingactiviteiten, waaronder de voorbereiding en deelname aan beurzen. Je onderhoudt (inter)nationale handelscontacten en zorgt voor groei van afzet van aangesloten telers en onze handelsactiviteiten. Je bent regelmatig onderweg en bezoekt telers. Daarnaast werk je op kantoor in Emmeloord en vanuit huis.

We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie. Er heerst een prettige werksfeer, er is een no-nonsense cultuur en er zijn korte communicatielijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Geïnteresseerd? Klik hier voor deze vacature